LATEST POST

Bina website yang menjana 500 USD hingga 1000 USD sebulan

Bismillah, Pagi tadi, saya terbeli sebuah panduan. Hehe, terbeli. Sebab, sekarang ni, saya tengah bercuti. Saya tertarik dengan panduan ini, kerana potensi yang boleh dapat memang mengujakan. Secara simple, kita bina website review untuk produk Amazon. Potensi daripada website ini, USD500 kee USD1000 sebulan. Selepas beberapa bulan, kita jual website tersebut di Flippa pada harga…

Baca Sampai Lebam …

LATEST POST

Orang yang perlu didoakan dalam bisnes

Orang yang perlu didoakan dalam bisnes.

Angkat tangan :- 1. doakan ibu bapa 2. doakan guru 3. doakan bos 4. doakan pelanggan Syukur

Baca Sampai Lebam …

Bina website yang menjana 500 USD hingga 1000 USD sebulan

Bismillah, Pagi tadi, saya terbeli sebuah panduan. Hehe, terbeli. Sebab, sekarang ni, saya tengah bercuti. Saya tertarik dengan panduan ini, kerana potensi yang boleh dapat memang mengujakan. Secara simple, kita bina website review untuk produk Amazon. Potensi daripada website ini, USD500 kee USD1000 sebulan. Selepas beberapa bulan, kita jual website tersebut di Flippa pada harga…

Baca Sampai Lebam …

Orang bisnes adalah penipu

Orang bisnes adalah penipu?

Hampir semua orang bisnes yang berjaya, adalah penipu. 1. “sebulan dua je lagi, tak lama dah nak ikat perut ni”, sedangkan dia ikat perut bertahun-tahun, sebelum nak capai kejayaan . . 2. “aku tak boleh putus asa sekarang” sedangkan, dah banyak kali, dia hampir putus asa . . 3. “aku sentiasa gembira” berapa banyak air…

Baca Sampai Lebam …

Tips Beli Kereta

Tips Beli Kereta.

Harga Perodua Axia dah keluar. Paling murah, bawah RM25 ribu. Wah, murah tu. Nasihat saya, sebelum beli kereta, kena tahu dulu, apa tujuan nak beli kereta. 1. kalau nak pergi daripada destinasi A ke B, ambil je lah yang paling basic. Kalau dok bandar, tambah sikit duit, ambil yang auto. Penat woo drive manual kat…

Baca Sampai Lebam …

Page 1 of 479