LATEST POST

Bina website yang menjana 500 USD hingga 1000 USD sebulan

Bismillah, Pagi tadi, saya terbeli sebuah panduan. Hehe, terbeli. Sebab, sekarang ni, saya tengah bercuti. Saya tertarik dengan panduan ini, kerana potensi yang boleh dapat memang mengujakan. Secara simple, kita bina website review untuk produk Amazon. Potensi daripada website ini, USD500 kee USD1000 sebulan. Selepas beberapa bulan, kita jual website tersebut di Flippa pada harga…

Baca Sampai Lebam …

LATEST POST

Tips Beli Kereta

Tips Beli Kereta.

Harga Perodua Axia dah keluar. Paling murah, bawah RM25 ribu. Wah, murah tu. Nasihat saya, sebelum beli kereta, kena tahu dulu, apa tujuan nak beli kereta. 1. kalau nak pergi daripada destinasi A ke B, ambil je lah yang paling basic. Kalau dok bandar, tambah sikit duit, ambil yang auto. Penat woo drive manual kat…

Baca Sampai Lebam …

Bina website yang menjana 500 USD hingga 1000 USD sebulan

Bismillah, Pagi tadi, saya terbeli sebuah panduan. Hehe, terbeli. Sebab, sekarang ni, saya tengah bercuti. Saya tertarik dengan panduan ini, kerana potensi yang boleh dapat memang mengujakan. Secara simple, kita bina website review untuk produk Amazon. Potensi daripada website ini, USD500 kee USD1000 sebulan. Selepas beberapa bulan, kita jual website tersebut di Flippa pada harga…

Baca Sampai Lebam …

kaya

Kaya

Post pagi ni, post positif sahaja. Insya Allah Mudahnya nak baik dan bijak Sebarkan salam. 1. mula-mula senyum 2. kemudian bagi salam, samada dengan yang kenal atau tidak 3. mana tahu, anda bakal bernetworking dengan multi jutawan

Baca Sampai Lebam …

baik dan bijak

baik dan bijak

“Boleh pos barang dulu tak? Esok saya bank in” Antara jawapan berikut, mana satu anda pilih ? 1. ok, saya hantar sekarang. Jangan lupa bank in esok ya. (Anda pun, pergi pejabat pos, dan harap2, pelanggan anda tu, tak menipu) 2. Minta maaflah, nanti Mak saya marah, mak saya suruh bank in dulu. 3. Minta…

Baca Sampai Lebam …

Page 1 of 478