Jualan RM234,000 Lepas Datang Ke Bengkel FB Marketing Raja Kamil

14238718135_b1444b384d_b[1]

Bengkel FB Marketing Raja Kamil   Tadi saya dihubungi seorang bisnesman. Dia kongsikan, jualan beliau sekarang ni dah meningkat sejak datang ke bengkel FB Marketing yang dianjurkan. Kalau anda ada kenalan, seorang salesman, perniaga atau usahawan, yang ingin meningkatkan jualan menggunakan FB, boleh ajak dia datang ke bengkel FB Marketing pada hujung minggu ini. Klik…

Klik untuk sambungan →

999 total views, 23 views today

Freemium : Tip Bisnes ‘Tepi’

Bisnes Tepi

Salam hormat; Acap kali, saya terima soalan, “bagaimana nak buat duit tepi?” Sebab banyak kali dah saya jawab kot email dan Facebook, so, saya ingat, saya tulis je lah, sebuah panduan ringkas dalam bentuk ebook. So, lepas ni, kalau ada orang tanya kat anda, bagaimana nak buat tepi, forward je ebook ni kat dia nanti.…

Klik untuk sambungan →

Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya

winners never quit

[Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya] Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah. Malangnya, kebanyakan…

Klik untuk sambungan →

1,480 total views, 149 views today

Ilmu untuk Menang Dalam ‘FB Ads’ Game – Tahun 2016

  527 total views, 3 views today

Klik untuk sambungan →

527 total views, 3 views today

Protected: Bonus Kuasa 5IMA #3

There is no excerpt because this is a protected post.

Page 1 of 577