LATEST POST

Bisnes Tepi

Freemium : Tip Bisnes ‘Tepi’

Salam hormat; Acap kali, saya terima soalan, “bagaimana nak buat duit tepi?” Sebab banyak kali dah saya jawab kot email dan Facebook, so, saya ingat, saya tulis je lah, sebuah panduan ringkas dalam bentuk ebook. So, lepas ni, kalau ada orang tanya kat anda, bagaimana nak buat tepi, forward je ebook ni kat dia nanti.…

Baca Sampai Lebam …

LATEST POST

winners never quit

Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya

[Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya] Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah. Malangnya, kebanyakan…

Baca Sampai Lebam …

LATEST POST

1.1287790796.15_socotra-yemen[1]

3 Perkara Ini Akan Bantu Hidup Anda Pada Mana-mana Keadaan Ekonomi. #3 tu, obvious sangat kot~

Masalah ekonomi? Masalah bisnes? Masalah moral? Banyak masalah? Guru saya pernah berpesan, “Beruntunglah kamu kerana mempunyai masalah, kerana orang yang tiada masalah adalah masalah” Masalah adalah perkataan negatif. Bagi pengamal NLP, ahli motivasi dan seangkatan, mereka lebih cenderung menggunakan perkataan “CABARAN”. Ok. 3 Perkara di bawah ini, akan membantu kita, walau apa pun, cabaran yang…

Baca Sampai Lebam …

Bisnes Tepi

Freemium : Tip Bisnes ‘Tepi’

Salam hormat; Acap kali, saya terima soalan, “bagaimana nak buat duit tepi?” Sebab banyak kali dah saya jawab kot email dan Facebook, so, saya ingat, saya tulis je lah, sebuah panduan ringkas dalam bentuk ebook. So, lepas ni, kalau ada orang tanya kat anda, bagaimana nak buat tepi, forward je ebook ni kat dia nanti.…

Baca Sampai Lebam …

winners never quit

Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya

[Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya] Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah. Malangnya, kebanyakan…

Baca Sampai Lebam …

Sedekah 700 kali ganda

Cara buka pintu rezeki automatik setiap minggu !

Nota : Tips ini, untuk mereka yang beriman dengan sebuah ayat Al-Quran ini, yang maksudnya kira-kira… . “Perumpamaan (nafkah yang dikeluarkan oleh) orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai, setiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji, dan (ingatlah), Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang…

Baca Sampai Lebam …

Design tShirt

Cara Dapatkan Idea Design T-Shirt Yang Confirm Terjual!

Jemput tonton video ini. Bagaimana, saya dapat idea, menghasilkan design tshirt yang ‘win’. Design cantik, tak semestinya boleh terjual tau. Nak tahu, design apa yang berjaya buat jualan? Tonton hingga tamat video tutorial ni. Jual T-Shirt?Jual T-Shirt?Ini cara untuk dapatkan idea design yang CONFIRM terjual !Penerangan :Dalam video ni, saya tunjukkan, bagaimana, saya menggunakan software…

Baca Sampai Lebam …

Page 1 of 569