LATEST POST

Bina website yang menjana 500 USD hingga 1000 USD sebulan

Bismillah, Pagi tadi, saya terbeli sebuah panduan. Hehe, terbeli. Sebab, sekarang ni, saya tengah bercuti. Saya tertarik dengan panduan ini, kerana potensi yang boleh dapat memang mengujakan. Secara simple, kita bina website review untuk produk Amazon. Potensi daripada website ini, USD500 kee USD1000 sebulan. Selepas beberapa bulan, kita jual website tersebut di Flippa pada harga…

Baca Sampai Lebam …

LATEST POST

Tak boleh ke,

Sentap!

Sentap ? menyesal Orang zaman sekarang, bila takde ibu bapa, baru rasa menyesal, sebab jarang call, jarang balik kampung. . . ? Raya Apabila raya, baru teringat kat mak abah kat kampung. . . ? Susah Apabila susah, baru rajin nak call ummi abi kat kampung . . ? Tak boleh ke? Tak boleh ke,…

Baca Sampai Lebam …

Bina website yang menjana 500 USD hingga 1000 USD sebulan

Bismillah, Pagi tadi, saya terbeli sebuah panduan. Hehe, terbeli. Sebab, sekarang ni, saya tengah bercuti. Saya tertarik dengan panduan ini, kerana potensi yang boleh dapat memang mengujakan. Secara simple, kita bina website review untuk produk Amazon. Potensi daripada website ini, USD500 kee USD1000 sebulan. Selepas beberapa bulan, kita jual website tersebut di Flippa pada harga…

Baca Sampai Lebam …

Apabila ada matlamat yang jelas,

Matlamat Yang Jelas.

Matlamat Apabila ada matlamat yang jelas, kita akan ketepikan perkara yang tidak perlu. Sebagai contoh, sebuah company coklat, matlamat dia ialah membuat jualan. Apabila dituduh coklatnya tidak halal, mereka sanggup invest untuk memperbaiki imej mereka, walaupun kelihatan ‘desperate’.

Baca Sampai Lebam …

produk

Mengenali Jenis Produk.

Ada 2 jenis produk :- 1. kena explain 2. tak perlu explain ? Kena explain Produk jenis ni, bukan produk kebiasaan. Biasanya, produk kehendak. Ia perlu penerangan. Perlu timbulkan rasa pentingnya produk ini kepada pelanggan. Baru mereka beli. Contoh. iPad Sebelum beli ipad.  Saya baca review, tonton video promosi, tengok spec dia dan lain-lain. .…

Baca Sampai Lebam …

Page 1 of 498