Formula RM100k dengan buat FB Ads

11407123_10205441284725732_1083970490387707638_n[1]

1. 3 hari promot free content 1 – ambil email – Jangan lupa masukkan kod retargeting FB dan remarketing Google dalam borang email. – Nanti boleh buat retargeting dan remarketing 2. 3 hari promot free content 2 3. 3 hari promot free content 3 4. 1 hari buka jualan dengan harga diskaun banyak 5. 30…

Klik untuk sambungan…

126 total views, 23 views today

Freemium : Tip Bisnes ‘Tepi’

Bisnes Tepi

Salam hormat; Acap kali, saya terima soalan, “bagaimana nak buat duit tepi?” Sebab banyak kali dah saya jawab kot email dan Facebook, so, saya ingat, saya tulis je lah, sebuah panduan ringkas dalam bentuk ebook. So, lepas ni, kalau ada orang tanya kat anda, bagaimana nak buat tepi, forward je ebook ni kat dia nanti.…

Klik untuk sambungan…

Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya

winners never quit

[Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya] Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah. Malangnya, kebanyakan…

Klik untuk sambungan…

55 total views, 10 views today

Pesanan Jack Ma (Alibaba.com) ini, akan buat orang miskin SENTAP.

Pesanan Jack Ma

Jack Ma, pengasas Alibaba berkata, “Orang paling teruk nak dilayan ialah, orang miskin (minda). Apabila bagi free, mereka akan kata, itu perangkap. Apabila diberitahu, ini perlukan pelaburan kecil, mereka jawab, pulangan sikit sangat. Apabila diminta untuk buat pelaburan besar, mereka jawab, tiada duit.   Apabila diminta untuk cuba benda baru, mereka kata, tiada pengalaman. Apabila…

Klik untuk sambungan…

2 Perkara Ini Sangat Penting Jika Nak Bisnes Berjaya

business-growth[1]

Sejak 2005, saya jumpa pelbagai ramai orang yang buat bisnes. Yang Berjaya, ada 2 Pekara Ini. Yang Gagal, kerana tiada 2 perkara ini !   Sejak berkecimpung dalam bisnes pada tahun 2005 hingga sekarang, saya telah berjumpa dengan pelbagai jenis orang. Ada yang baru sebulan dua mula bisnes, berhenti. Ada yang sebelum saya mula bisnes,…

Klik untuk sambungan…

Page 1 of 573