2 Tip Untuk Anda Cara Promosi Produk Affiliate Di Facebook


Salam hormat;

 
Hari ini saya akan kongsikan kepada anda dua tip killer yang
akan membantu anda mempromosikan produk affiliate melalui
Facebook….
 
#1. Soft Selling
 
Jangan paksa-paksa. Biarlah promosi kita lebih berbentuk cadangan
daripada berbentuk promosi
 
Cuba anda bandingkan dua ayat promosi di bawah :
SATU :::
Dapatkan CB Mania daripada link affiliate saya
 
 
DUA :::
CB Mania telah membantu saya menambah pendapatan dalam Clickbank.
Cuba lihat skrin shot ini. 
 
 
Yang mana satu lebih menarik dan akan buat orang berminat untuk beli?
 
 
 
#2. Mempunyai Siri…..
 
Ok. Ini teknik yang saya suka gunakan.
Katakan saya ingin mempromosikan CB Mania.
Apa saya perlu buat ialah, saya akan merancang beberapa siri promosi.
 
 
Siri pertama :
Saya akan kongsikan beberapa ecover beberapa bonus yang
saya rasa adalah bonus killer untuk tawaran saya nanti
 
 
Siri kedua :
Saya akan senaraikan semua bonus untuk tawaran saya.
 
Siri ketiga :
Saya akan applykan tip pertama di atas (soft selling) dan terus
lakukan promosi CB Mania
 
 
Ok lah, saya harap dua tip ini dapat membantu anda mendapatkan
jualan produk affiliate yang anda sedang dan akan promosikan.


Penaja Kami :

Iklan Teks Serendah RM10 Sahaja! (klik sini untuk info)


asLFq7x 2 Tip Untuk Anda Cara Promosi Produk Affiliate Di Facebook

Incoming search terms:

  • ayat promosi (87)
  • cara promosi affiliate (66)
  • cara promosi produk (32)
  • cara promosi di facebook (23)
  • teknik promosi di facebook (22)
  • contoh promosi produk (16)
  • ayat promosi produk (15)
  • contoh kata-kata mempromosikan produk (1)
  • maksud ayat softselling (1)
  • contoh ayat softselling (1)

Komen lah der/sis ...

5 Comments

  • its maey

    Reply Reply July 12, 2013

    salam tuan RK.

    tq Atas tips yg sgt berguna… softselling mmg byk bantu sy hasilkan jualan affiliate…Tips2 dr RK mmg terbaik..

  • mikael

    Reply Reply May 10, 2011

    memang facebook lubuk duit jika kena dengan cara promosi..

  • Hanafi Wawi

    Reply Reply April 29, 2011

    Teknik yang menarik tu bolehlah saya cuba terus dah tak sabar nih nak aplikasi teknik diatas, nak minta idea skit bagi cara kedua tu ada tak topik atau tajuk contoh yang kita boleh buat siri…

  • hmjebat

    Reply Reply April 12, 2011

    terima kasih kerana sudi memecahkan rahsia….:)

  • khairy

    Reply Reply March 15, 2011

    salam Tuan Raja Kamil..
    Terimakasih yg tak terhingga di atas berbagai tips im yg diberikan di laman web ini dan saya dapat belajar di sini bg menambah pengetahuan saya dlm meneroka dunia im..
    terimakasih tuan raja kamil!

Leave A Response

* Denotes Required Field

Current day month ye@r *