Why Don’t You Do It Seriously.

Why Don't You Do It Seriously

“Saya buat bisnes main-main pun, dapat income $$$$$”

Nampak tak. You baru buat bisnes main-main tu, kalau buat betul-betul mesti lagi gempak.
Mesti lagi ramai you boleh tolong.
Mesti lagi banyak duit you boleh bagi kat parent you.
Mesti lagi sedap makanan you boleh sediakan kat keluarga you.
and the list go on.

Why buat main-main, if you can buat betul-betul and have more blessing?

(ye lah, dah tolong orang, insya Allah, Allah bagi bless punya)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *