Cara buka pintu rezeki automatik setiap minggu !

Nota : Tips ini, untuk mereka yang beriman dengan sebuah ayat Al-Quran ini, yang maksudnya kira-kira…
.
“Perumpamaan (nafkah yang dikeluarkan oleh) orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai, setiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji, dan (ingatlah), Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendaki-Nya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurnia-Nya, lagi meliputi ilmu pengetahuan-Nya.” – Surah al-Baqarah, ayat 261
.
.
1. cari mana-mana badan kebajikan, badan dakwah, minta no akaun diorang
2. Set Standing Instruction – RM7 seminggu
3. Kenapa RM7? Sebab, seminggu ada 7 hari. So, 1 hari = RM1
4. Kenapa tak set je Standing Instruction sehari sekali?
5. Sebab, standing instruction, takde daily, yang ada weekly, monthly dan annually
6. Kenapa RM1 sehari? Nak lebih sikit daripada tu boleh, nak lebih banyak pun boleh. Duit anda, suka hati anda.
7. Kenapa seminggu sekali? Kenapa tak sebulan je terus?
8. Kalau boleh, hari-hari. Tapi, standing instruction paling singkat ialah seminggu.
9. Lagi pula, saya tak tahu, ajal saya bila. Jadi, bersegeralah buat kebajikan
10. Inilah tip murah rezeki automatik
11. Balasannya apa? Insya Allah, jika ikhlas, 700 kali ganda kebaikan yang akan diberi.
.
.
Ada extra 5 minit?
Jemput baca artikel ini pula…
Modal RM28.57, dapat RM20,000
Klik sini >>> http://rajakamil.biz/2014/12/02/modal-rm28-57-dapat-rm20000
.
.
Sharing is caring !
Tag orang nombor 2 yang paling anda sayang….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *