Pakej Honeymoon Bali Private Pool

Pakej Honeymoon Bali

  Kau tercari-cari tempat untuk honeymoon, lalu anda teringat moyang kau pernah pergi honeymoon ke Bali. Itu pun, sebab, atuk kau yang cerita, entah dia goreng mana kau tahu kan. Anyway, sejak zaman Jepun lagi, orang Malaysia, suka pergi Honeymoon Bali. Kalau dulu, nenek moyang kita, jalan kaki je kot, nak pergi Bali tu. Ye…

Klik untuk sambungan →

Kenapa orang tak baca iklan anda? Ini sebabnya …

Ini adalah email yang saya forwardkan kepada subscriber premium saya. Saya repost kembali ke dalam blog ini, agar lebih ramai lagi yang dapat manfaat. – Jika nak jualan meningkat ! Salam hormat; Saya nak kongsi 1 tip kepada anda. “Jangan bagi pelanggan BACA FIKIRAN anda !” — — Pernah tak, anda jumpa iklan di FB,…

Klik untuk sambungan →

Tutorial Auto Reply Komen/PM Fanpage Automatik

Salam hormat usahawan. Pernah tak dalam situasi begini, anda buat iklan di Fanpage, kemudian, ramai yang komen “PM”   Mula-mula, anda excited lah nak balas komen dan PM satu-satu. Lama-lama, anda jemu, dan mula balas komen lambat-lambat. Mana taknya, pergi toilet pun kena bawa henfon, sebab nak PM sorang-sorang. Idea #1 Kemudian, anda terfikir, anda…

Klik untuk sambungan →

Page 2 of 115