Isteri seorang usahawan, belum tentu seorang usahawan.

Isteri seorang usahawan, belum tentu seorang usahawan. Ini adalah kisah benar. Tak lain dah tak bukan, kisah saya sendiri. Ya, isteri saya bukan seorang usahawan. Pernah lah juga cuba jadi usahawan, dan sekarang pun masih lagi berusaha untuk menjadi usahawan. (Selepas kena bebel dengan laki dia    Saya pernah berselisih pendapat dengan isteri dalam topik,…

Klik untuk sambungan →

Ciri-ciri bisnes yang berpotensi menjana RM10 juta

Bisnes yang berpotensi menjana keuntungan RM10 juta dalam tempoh 5 tahun, mestilah memenuhi syarat CENTS : – Control – Entry – Need – Time – Scale Control – bisnes ni, totally anda control. Kalau nak jual company ni pun, takde hal. Sebab, anda yang control. Nak tambah produk ke, nak naik/kurang harga ke. Nak tukar…

Klik untuk sambungan →