Custom Audience Guna Mudah.my

Custom Audience
 
Salah satu cara untuk dapatkan targeted audience ialah dengan buat Lookalike Audience.
 
Dengan syarat, Lookalike Audience tu, mestilah source dia daripada Custom Audience yang berkualiti
 
Jika anda jual aksesori smartphone/kereta/rumah, boleh guna cara di bawah.
 
1. Buat iklan dekat mudah.
2. Iklan rumah ke, kereta ke, smartphone ke
3. Nanti, bertalu-talu orang akan wassap anda
4. Nombor2 tu, jadikan custom audience anda
5. Boleh retarget ads kat diorang
6. Boleh juga buat lookalike audience
 
 
Selamat mencuba

About The Author

Raja Kamil

...

2 Comments

  • Fahmi Ishak

    Reply Reply June 10, 2017

    Terima kasih tuan atas tips yang simple but powerful

  • Amir Mazlan

    Reply Reply June 1, 2017

    simple rupanya nak buat custom audience ni..masukkan no fon jer.
    ingatkan kompleks yang amat..tu pasal tak penah sentuh.

    biasa dok boost post jer 😀

Leave A Response

* Denotes Required Field