Mari sertai Hazwan. Bakal usahawan Vemma

Vemma Hazwan

Nama : Hazwan
Motto : Kejayaan Orang Lain Tanggungjawabku
Cita-cita : Membantu semua downline mendapat pendapatan RM10k sebulan
Kelebihan : Pakar MLM

Review ini ditaja oleh saudara Hazwan, Usahawan MLM tempatan

Vemma. Siapa yang tidak pernah mendengar nama produk ini. Dengar sahaja, sudah terbayang akan khasiat produk ini. Berasaskan ratu buah, Vemma menerajui produk kesihatan tempatan dan antarabangsa. US,Australia, Singapura dan sekarang ini di Malaysia. Sudah merata-rata Vemma menjelajah memberikan peluang menikmati kesihatan yang optimum kepada sesiapa sahaja.

Alang membeli, menang memakai. Itu lah yang berlaku terhadap Vemma. Walaupun harganya boleh dikatakan agak mahal, namun kesihatan yang diperolehi tidak dapat terbayar dengan emas dan perak.

Sabda Nabi S.A.W (mafhum). Dua nikmat yang sering dilupai oleh manusia. Waktu lapang dan kesihatan.

Bila sakit, benjo special pun tak rasa sedap. Begitulah penangan kesihatan yang tidak diperolehi.

Selain daripada itu, Vemma juga didatangi dengan pakej pemasaran yang mengujakan. Menggunakan sistem pemasaran berangkai yang efektif, Vemma merupakan antara pelan MLM yang terbaik di Asia.

Lihat sahaja di akhbar-akhbar arus perdana, banyak berita yang terpampang menceritakan kelebihan produk dan pelan pemasaran Vemma.

2 perkara yang utama untuk berjaya dalam sebarang perniagaan MLM, sistem marketing yang mudah difahami dan upline yang supporting

Betullah kata pepatah, di manakan tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Begitu juga dengan MLM ini, di manakah tumpahnya kekayaan kalau tidak ke downline.

Justeru, sebelum saya bersetuju untuk membuat review mengenai produk Vemma yang terkenal ini, saya ada borak-borak dengan Hazwan.

Kata beliau, beliau amat yakin dengan sistem yang disediakan Vemma. Tambahan pula, Hazwan menjanjikan sesuatu yang tidak ada pada semua upline, SUPPORT.

Biasanya, semua nak makan sendiri. Head Hunter. Tapi, menurut Hazwan, beliau tidak akan tamak untuk ‘makan sorang’. ‘Kaki-kaki’ yang diperolehi akan di letakkan di bawah downlinenya.

Mendengar kata-kata beliau itu, saya tidak banyak soal bersetuju untuk membuat review. (saya ni cerewet orangnya:P)

Jadi anda jangan tunggu lama-lama, sertai Hazwan sekarang. Vemma boleh dipercayai ? Sudah tentu. Tapi pastikan bersama dengan orang yang betul ya.

Daftar PERCUMA di Vemma

Kesihatan Terjaga, Duit Pun Terjana ­čśÇ

Minta Tunjuk Ajar . . .

Begitulah bunyi email yang saya terima beberapa minit yang lalu. Memang setiap petang, saya akan menyemak email-email saya. Ada yang perlu kepada balasan, saya akan membalas. Jika terdapat tempahan produk, saya akan checkout tempahan tersebut.

Email yang saya dapat kali ini, bukanlah satu-satunya email yang sepertinya.

Frankly speaking, banyak kali email yang lebih kurang sama, saya dapat.

Cuma email ini istimewa, kerana saya terdetik untuk berkongsikan jawapannya di dalam blog ini.

 

Email yang diterima
Email yang diterima

Ini pula balasan yang saya beri kepada bakal jutawan internet ini. Continue reading “Minta Tunjuk Ajar . . .”

Kisah Pak Udin

Post kali ini mungkin tiada kaitan langsung dengan bisnes internet. Namun begitu, selaku Sang Murobbi IT, saya menyedari suatu hal. Iaitu, sebuah kereta yang tiada minyak, mana kan mungkin untuk bergerak beratus kilometer.

Apa maksud saya ? Maksud saya ialah, anda tidak akan mampu pergi jauh di dalam apa-apa bidang andai kata anda tiada “minyak” .

Minyak yang saya rujuk di sini ialah bermaksud, ilmu dan  motivasi.

Post pada kali ini, lebih kepada cerita motivasi yang bagi manusia yang berakal, kita seharusnya dapat mengambil pengajaran dan cuba mengaitkan dengan peribadi.

Selamat membaca.

Penjual buku jalanan Continue reading “Kisah Pak Udin”