4 Idea Buat Duit Tahun 2016

Tercari-cari idea buat duit? Ye lah, zaman sekarang ni, hampir semuanya perlukan duit. Ok, di sini, saya kongsikan 4 Idea Buat Duit, khususnya tahun 2016. 1. Dapat gaji tengok TV Baca di sini >>> http://rkurl.com/z3hyc 2. Buat Duit Hanya Dengan Copy & Paste Baca di sini ??? http://rkurl.com/pym25 3. Parking Kereta Dapat Duit Baca di…

Klik untuk sambungan →

Kerugian : Kesilapan Bukan Kegagalan.

1. Dalam bisnes, kerugian adalah satu kesilapan, bukan kegagalan. 2. 1000 kesilapan kecil lebih baik daripada 1 kesilapan besar. 3. Kita boleh belajar dan recover daripada kesilapan kecil 4. Namun, kesilapan besar akan buat kita sukar bangun semula 5. Start small, scale up, scale up, scale up, then become big. 6. Jangan tergesa-gesa dalam bisnes.…

Klik untuk sambungan →

Nak buat duit?

Nak buat duit? Search je keyword ni. – cara buat duit – cara buat duit dengan – buat duit dengan – teknik buat duit – how to make money with ada banyak gila idea. Nak atau tak nak je.

Klik untuk sambungan →

Page 1 of 40