“lari!”

yjtt

Kepada kawan2 saya yang ada join mana2 skim cepat kaya, ni pesan saya. “lari!”

Cepat2, sementara masih sempat.

Game skim cepat kaya ni, fast in, fast out!

Prepare For The Worse.

DV

Bisnes.
Seperti semua perkara di dunia ini, kebanyakan perkara ada naik dan turun.

1. ketika bisnes naik, pastikan ia boleh naik setinggi yang boleh
2. tapi jangan lupa, bila naik tinggi-tinggi, masa turun nanti, dia akan turun laju
3. so, prepare-lah payung terjun ke, tilam ke, apa-apa je lah yang korang rasa patut
4. do the best, prepare for the worse.

Potensi Menjana Income.

uiyu

Matematik Potensi Menjana Income :-

1. Kita hanya menggunakan 20% potensi yang kita ada
2. Jika pendapatan kita sekarang ni, RM10,000 sebulan
3. Bermakna, apabila kita menggunakan 100% potensi yang kita ada
4. Pendapatan kita patutnya sebanyak RM50,000 sebulan
5. Boleh capai ke RM50,000 sebulan?
6. Buat kajian, ada tak kat orang dalam dunia ni, gaji RM50,000 sebulan?
7. Jika ada, bermaksud, ia MAMPU DILAKUKAN !!!!
8. Nak pendapatan RM20 juta sebulan?
9. First, tanya dulu, ada tak orang yang ada pendapatan RM20 juta sebulan?
10. jika ada, bermaksud, ia MAMPU DILAKUKAN !!!!