Lain Orang Lain Cara Marketing.

Lain orang lain cara marketing dia. Saya ambil contoh, kelas FB Marketing. ????1. ada orang, kelas intro RM50 percuma 10 tiket. Makan hotel, dewan hotel…. tapi cerita basic je, lepas tu upsell kelas advance harga RM88,000. ????2. ada orang, kelas RM500, makan takdak, tempat tak premium, muka tak hensem, pakai kain pelikat, tapi content bongkar…

Klik untuk sambungan →

Ilmu Utama Dalam Bisnes.

Kepada kawan-kawan saya yang sedang menghadapi ‘THE LOWEST” point dalam perniagaan masing-masing…. Insya Allah, ini “kapsul pagi” untuk anda. . ?Kapsul pagi? . Biaq pi lah dengan istilah bisnes apa semua…….redah je lah. Yang penting, perut hampa, anak bini hampa terisi. . Nanti, dah setel down semua, baru bukak buku, belajar apa istilah dan teori…

Klik untuk sambungan →

Dah Buat Ke Belum?

Buat 1. yang penting buat 2. kita buat dengan ilmu 3. tapi tak perlu tunggu sempurna ilmu 4. orang bijak pandai kata, 5. ilmu kat dunia ni, ibarat celup jarum dalam laut 6. angkat jarum tu, dan itulah nisbah ilmu kat dunia ni, dengan seluruh ilmu 7. takkan nak tunggu tahu semua ilmu baru nak…

Klik untuk sambungan →

Page 4 of 325