Rumah RK Di Ceruk?

Rumah RK Di Ceruk?

Rumah RK Di Ceruk?

Tiba-tiba terfikir,

– ada ke orang nak datang rumah aku yang jauh ceruk sana. Daripada KL pun, mahu 2 jam lebih
– kemudian, kat rumah tu, borak-borak santai apa sahaja, pasal bisnes sedia ada, marketing, online/offline, idea generation dan apa-apa sahaja lah berkaitan bisnes
– buat time Ramadhan, so masa dan bajet untuk lunch tak perlu keluarkan
– solat jemaah sama-sama
– bukak pose, beli kat param je
– lepas terawih baru bersurai
– fuh, pack tu …

persoalan dia, ada ke nak join?
UPDATE : percuma (actually, subsidized by my company)

Ebook PERCUMA : Income Padi & Income Durian

golden_padi[1]

Dalam mini ebook ini, saya ada kongsikan, dua jenis pendapatan.

Saya juga, ada berikan 3 contoh, bagaimana nak wujudkan 2 jenis pendapatan ini, bagi bisnes internet berikut :-

1. facebook
2. blog
3. produk digital

Jemputlah baca di sini.
Klik link di bawah untuk muat turun.

Download di Sini : Income Padi & Income Durian

PS : bonus ….. “UNLOCK” post ini, untuk 25 laporan PERCUMA.

[LOCK THE FOLLOWING PART]

Terima kasih kerana sudi unlock post ini,

Download di sini

[/LOCK THE FOLLOWING PART]