Rahsia Kumpul 1000 Mailing List Dalam Masa Sebulan

Fakta: Pakar Affiliate dan Ebook Jana Pendapatan Lumayan kerana mempunyai senarai email yang besar!

 

" Mahukan Anda Mempunyai Senarai Email Yang Besar dan Seterusnya Mempunyai Peluang Untuk Menjana Pendapat Lumayan?"

Program PPL (Pay Per Lead) adalah cara mudah dan cepat untuk anda kumpul senarai email

Anda tidak tahu atau tidak mahir untuk menganjurkan PPL….Panduan PERCUMA ini mungkin membantu anda…

>>>> PANDUAN PERCUMA ANJUR PPL

Anda perlukan panduan ini jika anda:

# Bercadang untuk buat duit dengan menggunakan pemasaran email

# Ingin melariskan jualan produk digital

# Ingin menjadi TOP affiliate dalam cabaran affiliate yang dilancarkan

# Ingin memiliki senarai email yang besar dalam masa singkat

# Masih tidak tahu bagaimana cara sebenar untuk anjur program PPL

# Ingin berjaya dalam buat duit melalui internet

Klik Sini Untuk Dapatkan Panduan Anjur PPL secara percuma sekarang

 

 

 

 

.

Panduan Membayar Secara Pukal Untuk Bank Tempatan

Salam, hormat;
Sempena post saya yang ke 99. Saya ingin hadiahkan kepada anda, sebuah panduan, bagaimana nak buat pembayaran secara semi automatik bagi bank-bank tempatan.
Masalah
Jika anda menjalankan program affiliate dan tiba waktunya untuk anda membayar komisen, perkara paling dibenci ialah, bukannya keluar duit untuk bayar komisen (kerana duit itu memang miliki affiliate), sebaliknya ialah, betapa lecehnya untuk membayar affiliate.
Nak-nak bagi satu-satu perniagaan yang mempunyai ramai affiliate yang mempromosikan produk berkenaan, memang leceh.
Mana taknya, nak login sahaja sudah mengambil masa 3,4 step. Nak klik sana, nak key in sini. Renyah lah orang kata.
Itu satu, kalau 100 ? Memang memenatkan.
Kemudian, nak tunggu no. TAC selepas pembayaran sebelum ni berjaya satu hal lain pulak. Kadang-kadang, tunggu 5 minit pun, belum boleh request TAC baru. Itu satu. Kalau 100, tak ke 500 minit akan terbuang?
Penyelesaian

Jangan risau, setiap masalah, ada penyelesaiannya.
Penyelesaian ini tidak sebest kita membuat mass payment menggunakan paypal.
Namun, sedikit sebanyak, ia dapat meningkatkan produktiviti anda sehingga 30%.
Harga
Berapakah yang anda sanggup bayar kepada saya jika saya dapat menjimatkan masa dan tenaga anda termasuk menghilangkan rasa boring anda membuat perkara yang sama berulang-ulang kali?
RM100?
RM90?
RM30?
Tak nak. Saya tak perlukan itu semua, cukuplah dengan apa yang saya dah dapat. Saya hanya perlukan doa anda sahaja.
Doakan saya berjaya dunia akhirat ye…. 🙂
Selepas anda mendoakan saya, jemputlah download panduan di bawah ni.
Tak nak ucap terima kasih pun takpe, saya dah biasa.

Cara Membuat Bayaran Pukal Dengan Bank Tempatan