Bagaimana Game Jualan Emas Berlaku?

Kepada penjual emas fizikal ….. Ini idea untuk anda jual emas … Situasi : ———————————- Macam ni, dah banyak sangat kot, orang share artikel, “___ sebab, kenapa anda perlu melabur dalam emas” Masalah guna artikel ni ialah, AD BLINDNESS …. Disebabkan terlalu RAMAI orang post artikel macam ni, orang malas nak baca. Sebabnya :- 1.…

Klik untuk sambungan →

this is PEMIKIRAN BARU

Masa mula-mula menulis di email dulu, saya tidak sangka … orang akan membaca email tersebut. Biasalah … benda mula-mula, kita nak buat memang rasa takut. Begitu juga masa mula-mula menjual. Iklan : kalau anda baca setakat ni je, sila reply, “tak dapek den nak nolong” Antara produk terawal yang saya jual adalah pizza buatan mak…

Klik untuk sambungan →

Alkisah sebuah hidangan isteri

Kisah ini dipetik daripada Facebook Dato’ Tuan Ibrahim bin Tuan Man (Official) Alkisah sebuah hidangan isteri… Mak saya suka memasak tapi mak bukan seorang suri rumah, mak seorang engineer. Ada satu malam, mak balik sangat kepenatan tapi masih perlu memasak untuk saya dan abah. Mak hanya mampu masak ayam kunyit, sayur kailan ikan masin dan…

Klik untuk sambungan →