Bisnes online, nak buka kedai?

Tadi saya dapat soalan ni di email,   Saya Bisnis accecoris muslimah.. Saya xpernah ikut kelas matketing,dsbbkan ade baby kecik kat rumah.. tp Alhamdulillah sebulan saya dapat 10-15k alhamdulillah.. Tp serabutlah sikit.. sbb saya kejekan smua sensorang ade staf sorg je.. plane nak buka Kedai lepas raya ni.. tapiiiii mac x cukop ilmuuu…  Teringin nak…

Klik untuk sambungan →

Iklan anda perlu dilihat 20 kali, sebelum pelanggan membeli

Ini cuma salah satu teori berkaitan “Effective Frequency”. Ramai lagi pakar pengiklanan, berkongsi teori mereka. Boleh cuba google “Effective Frequency” untuk membaca teori2 lain.   Salah satu teori yang saya suka dan agak setuju ialah, di bawah. Thomas Smith dalam sebuah panduan yang ditulisnya, “Successful Advertising”, memberitahu Kali pertama, seseorang itu tengok iklan, mereka tak…

Klik untuk sambungan →

Ebook Percuma : 3 Ways To Make $10 An Hour

Download ebook free. Unlock di bawah.

Klik untuk sambungan →

Page 3 of 582