Bagaimana nak upload banner dalam blog ?

Ramai gak bertanyakan saya soalan ni. Berikut langkah-langkahnya : 1. pergi ke www.imageshack.us 2. tanda kotak remove size/resolution bar from thumbnail? 3. upload gambar 4. habis upload dia akan buka satu page, cari  Hotlink for Websites selepas itu copy coding tu 5. buka notepad dan paste kod tadi 6. kena edit sikit kod ni.  Cari…

Klik untuk sambungan →

[kena baca] Mat Rempit. Bakal Masuk Syurga

TV, MHI, Surat Khabar dan Radio. Tidak berhenti-henti menyebut tentang Mat Rempit. Semuanya mengutuk kejahatan yang tidak berperi kemanusian yang dilakukan mereka. Ragut, lumba haram dan pelbagai lagi sumbangan mereka kepada keruntuhan sosial negara Malaysia. Tiada kata yang sesuai untuk menggambarkan kejahatan mereka. Ya, itu semua anda tahu. Apa yang anda tidak tahu, Mat Rempit…

Klik untuk sambungan →

Susah Ke Nak Buat Duit FREE Di Internet?

Assalamualaaikum dan salam sejahtera. Wahh..ni kali pertama dapat menulis dalam blog terhangat ni.. Tajuk ni bukan apa, saja just nak menjawab persoalan yang biasa ditanyakan oleh newbie..kekadang yang dah lama pun masih bertanya sebab tak pernah dapat bayaran dari internet.

Klik untuk sambungan →