18 Pesan Abam Kalau Baru Nak Buat Duit Online !

Kalau korang baru nak acah-acah buat duit kat online, ni abam nak pesan. 1. mula dengan apa yang ada di tangan 2. modal paling maksima pun, RM2000 3. belajar menjual produk dulu, buku belajar simpan produk (faham ke?) 4. belajar tengok masalah orang lain dengan penuh simpati 5. Cari jalan, bagaimana korang boleh tolong orang…

Klik untuk sambungan →

12 Checklist Untuk Elakan Akaun FB Ads Kena Ban !

12 Cara Elakkan Akaun FB Ads Kena Ban

Akhir-akhir ini, kita selalu terdengar, kes akaun kena ban…. Kadang-kadang, kita rasa ‘hopeless’ seolah-olah, kita tak boleh buat apa-apa dan tiba-tiba sahaja, akaun FB Ads kena ban. Sebenarnya, ada beberapa perkara kita boleh lakukan. Di dalam post ini, saya ada kongsikan lebih daripada 12 perkara yang anda perlu beri perhatian, untuk kurangkan risiko akaun kena…

Klik untuk sambungan →

Step by step untuk yang Baru nak mula buat bisnes online, tapi tak tahu nak jual apa.

Step by step untuk yang Baru nak mula buat bisnes online, tapi tak tahu nak jual apa.   1. Cuba tengok senarai group/forum/komuniti yang anda dah sertai 2. Kalau belum sertai mana-mana group, join dulu mana-mana komuniti online yang kena dengan minat dan jiwa anda 3. contoh paling simple, “Alumni Sekolah” 4. Cari orang yang…

Klik untuk sambungan →