Nak Tahu Bagaimana Saya Jana USD833.17 Tanpa Produk, Tanpa Modal, Tanpa Jumpa Orang dan Tanpa Guna Banyak Masa?

...dan saya lakukannya dalam tempoh 2 hari sahaja !

Sebelum itu ....

Apakah kesan berita di bawah kepada anda?

Ini sebahagian kesan yang saya nampak

  • Harga barang makin mahal (kalau dulu karipap 2 kupang sebiji, sekarang RM1 sebiji
  • Duit kita makin kecil (kalau dulu RM50, boleh shopping penuh troli, sekarang suku pun tak sampai)
  • Tekanan (duit bukan segala-galanya, tapi sekarang ini, hampir semua perlukan duit)
  • Dan banyak lagi

"Bukankah Ini Masanya Untuk Anda Tambah Pendapatan ?"

Lihat soalan di bawah. Jika semua jawapan anda "YA", teruskan bacaan

  • Nak tambah pendapatan ?
  • Takde modal besar ?
  • Tak nak jumpa orang?
  • Tak banyak masa?
  • ...paling penting, nak income dalam USD tak?

"Tahniah"... teruskan membaca !

Pengembaraan yang mengubah cara berfikir

Saya masih lagi teringat, bagaimana pengembaraan saya ke UK sebelum ini, telah mengubah cara saya berfikir tentang duit.

Di sana, duit yang digunakan ialah Pound Sterling. Ketika saya di sana, 1 pound = RM5.50.

Jadi, apabila hendak bayar sesuatu di sana dalam kepala congak dalam Ringgit.

Hasilnya, saya jadi takut hendak berbelanja. 🙂

Namun, setelah beberapa waktu (lama juga saya berada di UK), saya kembali ke tanah air.

 

Apabila mula-mula buat pembayaran dalam Ringgit, kepala saya congak dalam Pound. Jadi, apabila berbelanja, saya rasa murah je barang-barang di Malaysia ni.

Sejak daripada itu, saya mula bertekad, untuk menambah pendapatan daripada negara yang mempunyai mata wang yang lebih besar daripada duit Ringgit.

Itu lah cerita serba sedikit, bagaimana saya mula serius mencari cara untuk menjana pendapatan dalam USD.

Mungkin anda tertanya-tanya, kenapa USD, kenapa tidak dalam Pound terus?

Sebenarnya, saya juga tercari-cari peluang menjana pendapatan dalam Pound. Tapi, setelah pelbagai perkara saya cuba, saya dapati, menjana pendapatan dalam USD, lebih mudah berbanding matawang lain.


Handphone Rosak Punca Saya Terjumpa Teknik Ini

Kisahnya begini, satu hari tu, handphone saya rosak. Tak tahu apa sebabnya, tahu-tahu je, tak boleh guna handphone tu.

Ha, handphone rosak tu, yang ada kat dalam gambar sebelah ni lah. 🙂

Sayang, tak sampai 3 tahun guna, dah rosak.

So, saya terpaksalah cari handphone baru.

Mulalah, pencarian handphone, canggih tapi tak terlalu mahal. Sambil baca review sana, review sini, saya cuba ingat-ingat balik, berapa duit yang saya ada. 🙂

Duit ada, tapi peruntukan untuk handphone saya takde tahun ni. Rancangannya, 3 tahun sekali baru ada peruntukan untuk handphone.

Jadi nak tak nak, saya kena lakukan sesuatu. Saya juga manusia biasa seperti anda. Meminati sesuatu perkara, dan berusaha untuk mendapatkannya. Setelah kenal pasti, model handphone yang saya nak beli, saya pun buat jadual.

Harga : RM1500
Target : 1 bulan
Sehari : RM50

Lebih kurang macam tu lah jadual yang saya catatkan. Senang, bila kita ada target, baru mudah untuk kita capai.

Cara saya fikir pada waktu itu ialah,

kenapa perlu guna duit poket sendiri untuk beli henfon baru. Kenapa tidak, saya jana income baru yang khusus untuk beli henfon baru !

INGAT, target saya tadi ialah sebuah henfon yang berharga RM1500, dan dalam tempoh sebulan.

Setelah buat planning, saya buatlah satu teknik rahsia ni (yang sekarang ni, saya gelar Rahsia Affiliate USD)

Memang betul-betul tak sangka. Dalam 2 hari sahaja, saya dah capai jumlah yang dikehendaki.

Lebih menggembirakan, saya dapat lebih... iaitu USD833.17. Kalau anda ambil kalkulator dan kali dengan RM3.30, lebih kurang, RM2749

Memang betul-betul rezeki saya lah. Alhamdulillah.

Dipendekkan cerita ........ disebabkan inilah, saya berniat untuk berkongsi cara saya ini dengan anda.

Teruskan membaca, boleh jadi, inilah panduan yang akan memberi masa hadapan yang cerah buat anda !!


Sebelum kita mulakan, di bawah ini, adalah ciri-ciri mereka yang

boleh berjaya dengan apa yang saya akan ajar nanti.

  • Tidak Tamak & Realistik

    Tidak Tamak – orang tamak selalu rugi. Tidak perlu target terlalu tinggi. Untuk permulaan, target RM500 sahaja dalam sebulan.

    Kalau anda inginkan lebih daripada tu, maaf, ini bukan panduan untuk anda, kerana anda ada ciri-ciri orang tamak

     

     

    Realistik – Anda mungkin akan kata, “Raja Kamil, boleh jana USD800 lebih dalam 2 hari. Aku pun mesti boleh”.

    Pertama sekali, target asal saya ialah, RM1500 dalam sebulan.

    Saya dapat USD800 dalam 2 hari ni, mungkin nasib je. Mungkin juga kerana saya mempunyai pengalaman hampir 10 tahun dalam bisnes internet, mungkin juga faktor-faktor lain.

    So, jadilah realistik. Bukan kata mustahil, tapi kita realistik. Kalau dapat lebih, Alhamdulillah. Kalau tak dapat, kita tak down dan stress.

  • Mempunyai Akaun Social Media

    Saya bagitahu dekat sini. Antara teknik yang saya gunakan, ialah, menggunakan Social Media.

    So, kalau anda takde salah satu akaun di bawah, maaf, ini bukan untuk anda :-

    – facebook

    – twitter

    – google plus

    – instagram

    – whatsap

    – youtube

     

    Anda tak perlu ada semua akaun. Namun, kalau ada semua, lagi bagus, tapi, kalau takde, takde masalah.

  • Suka Berkongsi

    Saya menggunakan pendekatan berkongsi sesuatu dengan orang lain.

    Kongsi maklumat, kongsi tip dan lain-lain.

    Kalau anda jenis yang tak suka berkongsi sesuatu dengan orang lain, seperti SHARE sesuatu yang bermanfaat di FB atau tulis pengalaman anda untuk maklumat orang lain, maka cara saya ini, tidak berkesan buat anda.

Ok, anda rasa anda ada semua syarat-syarat tadi ?

Baik, mari kita teruskan.

Buat Duit Tanpa Produk Sendiri

Maksudnya, kita promot produk orang lain. Kita jadi affiliate kepada produk orang tu.


Produk apa? - Dalam Rahsia Affiliate USD, saya ada senaraikan beberapa kriteria untuk memilih produk yang berpotensi menjana income lumayan !

Komisen berapa ? - Best produk USD ni, komisen adalah daripada 10% sehingga ke 100% !
Yeap, contoh. Kalau produk tu, harga dia $500. Komisen, 50%, so anda dapat %250

Kalau produk tu, harga dia $50, komisen 100%, anda dapat $50

 

Bagaimana cara nak promosi ? - Ha, ni soalan popular ni. ^_^. Nak tahu bagaimana? Saya ada terangkan dalam Rahsia Affiliate USD. Asasnya, cara saya menggunakan platform yang tidak memerlukan kos tinggi atau PERCUMA !

3 Soalan tadi tu, antara persoalan utama yang akan saya jawab dan kongsikan kepada anda.

Jadi, lepas ni, takdelah anda terkial-kial nak mula.

Ikut je panduan dalam Rahsia Affiliate USD ni, dan insya Allah, anda boleh jana income USD !

Bagaimana rupanya income dalam USD ni?

Kalau tanya saya, macam mana rupanya, susah saya nak terangkan. 🙂
Nak mudah, saya tunjuk skrinshot je lah ya.

Skrinshot Platform 1

Ini skrinshot daripada sebuah platform. Ada beberapa produk yang komisen dia tinggi, dan ada juga yang komisen dia rendah.

Skrinshot Platform 2

Ini skrinshot daripada sebuah platform yang lain. Jualan daripada platform ni, agak memberansangkan satu ketika dahulu.

Sekarang, sudah kurang, kerana ramai pemilik produk, lebih prefer menggunakan platform 1.

arrow

Email Notification

Apabila kita berjaya mendapat komisen, sebuah email notification, akan dihantar oleh Paypal kepada kita.
Dalam email tu, dia akan beritahu, komisen kita dapat tu, daripada siapa, dan berapa jumlah komisen yang kita terima.

Sebagai contoh, lihat email di bawah ni.

"Ok, sekarang saya berminat. Tolong beritahu saya, apa itu Rahsia Affiliate USD?"

 

Ok, now we are talking.

Secara mudahnya, Rahsia Affiliate USD ialah :-

  1. Panduan Bagaimana Buat Duit Dengan Affiliate
  2. Panduan Bagaimana JANA income dalam USD

Ada 2 gabungan di situ. Affiliate & USD.

Panduan ini, adalah dalam format video. BANYAK video !

Video-video tu nanti, anda boleh tonton secara online, atau boleh terus download dan tonton secara offline.

Kesemuanya, ada 4 bahagian :-

  1. Laporan ringkas, rumusan mengenai panduan ini
  2. Akses Video Case Study.
    Ini bahagian utama. Dalam ni saya terangkan Rahsia Affiliate USD ini, melalui satu case study yang khusus saya rakamkan.
  3. Saya Pimpin Anda Hingga Dapat Jualan Pertama
    Dalam bahagian ini, saya pimpin anda, untuk buat jualan pertama. Langkah demi langkah.
  4. Content Power
    Ini adalah teknik killer. Anda kuasai teknik ini, anda kuasai jualan. Tidak kira dimana-mana platform. Jual produk sendiri ke, produk affiliate ke, online ke, offline ke......

Di bawah ini, saya ada rakamkan sebuah video, apa yang anda akan dapat dalam Rahsia Affiliate USD ini nanti.

Ok, ini apa yang anda boleh expect untuk belajar daripada Panduan ini :-

  • promosi guna blog
  • promosi guna video
  • promosi guna FB Ads
  • Follow up pelanggan tanpa perlu contact customer
  • pilih produk yang betul
  • 3 platform instant income (USD)
  • FB Marketing tanpa modal
  • Auto marketing
  • dan beberapa perkara lagi ....
  • Tambah Income

    Jika anda tercari-cari jalan untuk menambah income, inilah panduannya

  • Tambah Ilmu

    Jika anda ingin belajar daripada pakar affiliate yang sebenar, maaf cakap, sayalah orangnya.
    Dan anda belajar dengan orang yang betul

  • Multiple Income Stream

    Affiliate Marketing adalah salah satu sumber income saya. Saya ada banyak lagi sumber income yang lain.
    Saya boleh buat affiliate kerana, ianya mudah …..yeap, dengan ilmu, ia akan jadi mudah.

Tak Yakin ? Tak Mengapa, jika yakin nanti, belilah ^_^

Berdoalah mohon petunjuk, samada, panduan ini, sesuai dengan anda atau tidak.
Ambil wuduk, solat sunat 2 rakaat. Solat istikharah.
Buat apa-apa pun, ingatlah Allah.
Dia yang bagi kita rezeki.

Dalam kes ini, Dia yang bagi saya rezeki. Dia yang benarkan, supaya teknik ini berkesan untuk saya.

Rahsia usd memang kaw. Tak sempat lg nak hadam video. Baru tengok ebook dah terkeluar mcm2 idea wlpun ebook tak de 'langsir' pun. Cuma tulisan tapi isi 'pam-pam'...hehe

Faisal Apardi

Dah beli produk ni , dah download dan baru test tadi ( jam 9.00 mlm ---22.5.2014) dah dpt hasil dah..alhamdulillah

Rahmat Salleh
Sumber

Raja Kamil - merupakan antara IM tempatan yang sentiasa saya follow.
Produk dan idea pemasaran beliau biasanya unik serta berbeza daripada yang lain.
Terbaru, beliau mencetuskan CASE STUDY Bagaimana Beliau Hasilkan USD833.17 dalam masa 2 hari.
Produk X, Platform X dengan cara marketing yang biasa tetapi hasil yang luar biasa.


Saya dah beli dan memang OSEM!

Ash On Wpe
Sumber

Alhamdullillah lepas tengok video case study dari Raja Kamil terus try praktik. Misi try cari income dalam usd. Tak banyak tapi ok lah untuk try suka suka je sambil praktis

Ramzan Rozali
Sumber

"Yuran Ilmu atau Cukai Kebodohan?"

 

fade-leftfade-rightTestimoni pembeli....

isi kandungan ebook yang superb, video mesti lagi mantap.. nak hadam video plak skrg ni.. hehe

Zul Shafiee

Panduan terbaik untuk jana income USD dan penuhkan paypal anda dgn affiliate Jvzoo ini

Nashran Sulaiman

saya dh mula membaca, secara jujur harga yang diberikan amat rendah berbanding dgn isi kandungan nya yang sangat padat & mudah utk diikuti dan difahami. jika setiap langkah diikut dengan baik saya gerenti pasti dapat hasilnya. yang gagal sekiranya anda tidak mengambil tindakan & membiarkan rahsia ini berkubur didalam harddisk.

Rosli Rich

Antara banyak2 panduan cara buat duit saya paling suka case-study dari panduan biasa dan case-study dari RK memang terbaek!! x lokek ILMU. Harap RK akan masukan lagi video tambahan sebab saya masih dahagakan ILMU dari RK.

Izwan Ismail

Komen