Saya serius ingin bantu anda TINGKATKAN jualan di Facebook !

"Anda serius ingin tingkatkan jualan?"

Jika ya, bagaimana kalau saya KONGSIKAN satu cara marketing, yang saya gunakan, daripada dulu sampai sekarang ! Dan ianya BERKESAN & Boleh dijalankan secara AUTOMATIK.
TakĀ  makan masa, tak guna modal besar dan tak perlu jadi expert !

"Nak tak hari-hari dapat jualan? Dapat notification duit masuk macam ni?"

Samada anda jual di Malaysia, atau Luar Negara !

Ini resepinya :-

Nak guna teknik marketing yang mana satu?

Rahsia Terbesar !

Setuju tak kalau saya beritahu, MARKETING yang paling berkesan ialah, MARKETING YANG KONSISTEN !

Daripada dulu lagi saya guna teknik marketing ni !

Saya ada satu rahsia nak bagitau anda. Sebenarnya, saya bukanlah pandai marketing. Saya hanya tahu beberapa cara marketing sahaja.

Dan satu cara ni, adalah cara yang PALING selalu saya gunakan.

Daripada dulu lagi saya guna cara ni, untuk tingkatkan jualan, dan buat orang kenal produk saya !

Ini apa yang saya boleh buat untuk anda, supaya dapat tingkatkan jualan 24 jam daripada sekarang !

Langkah #1

Saya akan kongsikan kepada anda, PLAN MARKETING yang saya gunakan !
Satu je, kita FOKUS !

Langkah #2

Saya akan kongsikan kepada anda, bagaimana nak jadikan cara pemasaran ini berjalan AUTOMATIK, dengan MODAL yang KECIL !!!

Langkah #3

Saya akan rakam sebuah video, dan tunjukkan kepada anda, bagaimana saya setup semua benda ni, tak sampai 40 minit pun !!!

Bagaimana? Teruja nak belajar SEKARANG ?

RM1997

Ya, RM1997 sahaja ! Tapi, itu harga kalau anda nak COACHING 1-ON-1 dengan saya !

Sebelum tu, saya nak tanya kepada anda ! Berapakah yang anda sanggup bayar, KALAU SAYA BAGI JAMINAN, dalam tempoh 30 hari, ANDA DAPAT GANDAKAN JUALAN ANDA, 100%, daripada jualan bulan lepas?

Berapa ?

RM1000 ?

RM2000 ?

RM5000 ?

RM10,000 ?

OK lah ... kita buat macam ni !

Anda tak perlu bayar RM1997 tu ....

TAPI saya akan bagi anda JAMINAN 30 hari ....

Anda FOLLOW apa yang saya ajar, dalam 30 hari, jika anda tak dapat tingkatkan jualan sekurang-kurangnya 100% daripada bulan lepas, anda hubungi saya !

Tunjuk dekat saya, apa anda dah buat, dan saya akan PULANGKAN duit anda serta merta !

Buat apa saya simpan duit anda kan... kalau teknik ni tak berkesan.

 

Jadi bagaimana?

Best kan offer ni?

 

Untuk OFFER yang OSEM-MOSEM ni ...... saya akan caj anda ....

 

Bukan RM1997 .....

Bukan RM997 .....

Bukan RM800 ....

Bukan RM500 ....

Bukan RM300 ....

Bukan RM170 .....

Tapi ...

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Sebelum saya beritahu harga, ini apa yang anda akan terima dalam Pakej Pembelajaran "Teknik Auto Promosi - RK Style"

  • Plan Marketing (bernilai RM50)

    Saya akan berikan anda, sebuah Plan Marketing untuk guna teknik yang saya ajar ni!

  • Rakaman LIVE Case Study ! (bernilai RM200)

    Saya akan berikan kepada anda, VIDEO rakaman LIVE, bagaimana saya setup teknik marketing ini ! Video ini berdurasi 37 minit.

  • Marketing Plan 30 hari (bernilai RM100)

    Saya akan berikan anda, sebuah Marketing Plan untuk guna teknik ini. Pelan “menyerang” selama 30 hari !

  • Group Perbincangan (bernilai RM1000)

    Saya akan invite anda ke dalam Group Facebook, di mana dalam group ini, anda boleh bincang dengan student lain, dapatkan idea dan berNETWORKING !

  • Email Newsletter (bernilai RM300 sebulan)

    Saya akan berikan tips-tips dan cadangan produk, yang dapat tingkatkan jualan anda secara online !

  • Template & Skrip (bernilai RM200)

    Template dan skrip marketing, yang saya guna dalam Rakaman Live Case Study.

Untuk semua di atas .... HARGANYA !

RM50 sahaja
Tanpa Risiko: Tempahan anda dijamin 100% Selamat!

Sila buat tempahan di sini.

Klik pada butang pembayaran.

Anda akan di bawa ke BORANG TEMPAHAN.

Buat pembayaran pada akaun yang tertera.

Kemudian, sila upload bukti bayaran, dan kami akan uruskan tempahan anda dalam tempoh 48 jam !

TEMPAH SEKARANG !

 

 

ps : Jika sebelum ini marketing anda suam-suam kuku, inilah masanya untuk cuba kaedah marketing yang lain.

Jika bukan sekarang, bila lagi? Ini kalilah ! "Tempah sekarang!"