2020

fuh

Klik untuk sambungan →

Tutorial Software Whatsapp Blaster

Sebenarnya dah banyak kali follower saya minta buat tutorial ni.Huhu, baru sekarang berkesempatan. Ok. Sebelum nak buat Whatsapp Blast, kita kena ada 2 benda ni dulu. Nombor whatsapp Software untuk blast Nombor whatsap ni, saya anggap anda dah ada lah. Cara macam mana anda dapatkan tu, saya tak nak persoalkan. Secara peribadi, saya berpendapat, Whatsapp…

Klik untuk sambungan →

Freemium : Tip Bisnes ‘Tepi’

Bisnes Tepi

Salam hormat; Acap kali, saya terima soalan, “bagaimana nak buat duit tepi?” Sebab banyak kali dah saya jawab kot email dan Facebook, so, saya ingat, saya tulis je lah, sebuah panduan ringkas dalam bentuk ebook. So, lepas ni, kalau ada orang tanya kat anda, bagaimana nak buat tepi, forward je ebook ni kat dia nanti.…

Klik untuk sambungan →

Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya

[Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya] Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah. Malangnya, kebanyakan…

Klik untuk sambungan →

Passive Income : Tak Kerja Income Jalan

Teori Pasif Income, Tak Kerja Income Jalan Maksud Passive Income, atau Pendapatan Pasif = tak kerja, income jalan Secara reality, kerja juga, tapi minimum. Ilmu pasif income ni banyak. Sejak awal berniaga lagi, saya dah cuba mengkaji tentangpassive income ni. Ada banyak teori, ada banyak kaedah, ada banyak ‘vehicle’.Tapi, saya suka yang satu ni. Ni…

Klik untuk sambungan →

How To Withdraw Money From HelloGold

How To Withdraw Money From HelloGold

How To Withdraw Money From HelloGold

Klik untuk sambungan →

Page 1 of 586