Kedai Shopee Pilihan Ogos – September 2021

Di sini saya senaraikan 50 kedai shopee pilihan untuk bulan Ogos dan September 2021 Peralatan penternakan arnab – Link Hardware – Link Bakery (Biskut, Kek, Barangan Perhiasan Kek) – Link Home and living/bathroom/kitchen – Link Pelbagai – Specialize (Printing) – Link jual makanan bermula rm2.7 dan juga beberapa keperluan rumah dan camping – Link Pos System,…

Klik untuk sambungan →

Tutorial Software Whatsapp Blaster

Sebenarnya dah banyak kali follower saya minta buat tutorial ni.Huhu, baru sekarang berkesempatan. Ok. Sebelum nak buat Whatsapp Blast, kita kena ada 2 benda ni dulu. Nombor whatsapp Software untuk blast Nombor whatsap ni, saya anggap anda dah ada lah. Cara macam mana anda dapatkan tu, saya tak nak persoalkan. Secara peribadi, saya berpendapat, Whatsapp…

Klik untuk sambungan →

Freemium : Tip Bisnes ‘Tepi’

Bisnes Tepi

Salam hormat; Acap kali, saya terima soalan, “bagaimana nak buat duit tepi?” Sebab banyak kali dah saya jawab kot email dan Facebook, so, saya ingat, saya tulis je lah, sebuah panduan ringkas dalam bentuk ebook. So, lepas ni, kalau ada orang tanya kat anda, bagaimana nak buat tepi, forward je ebook ni kat dia nanti.…

Klik untuk sambungan →

Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya

[Kalau tak ‘jatuh’ itu bukan hero namanya] Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah. Malangnya, kebanyakan…

Klik untuk sambungan →

Produk Laku Keras Bulan Kemerdekaan

time lapse photography of petronas twin tower at city of malaysia

Di bawah, adalah 5 produk laku keras yang anda boleh dapatkan daripada Shopee. Samada untuk kegunaan sendiri, ataupun boleh menjadi peluang tambah pendapatan dengan menjualnya kembali ke pasaran lokal anda.

Klik untuk sambungan →

7 Kedai Shopee Level Supplier

Kedai 1 – LinkSupply barang baby, pyjamas dan kasut Kedai 2 – LinkSupply langsir dan cadar Kedai 3 – LinkSupply pakaian Kedai 4 – LinkSupply gadget, barang rumah Kedai 5 – LinkSupply rak, karpet dan barang rumah Kedai 6 – LinkSupply jam Kedai 7 – LinkSupply kotak dan bubble wrap

Klik untuk sambungan →

Page 1 of 588