5 Alternatif OnPay

Onpay, merupakan sistem menerima tempahan secara online yang power.

Namun, sejak akhir-akhir ni, Onpay selalu down.

Sebenarnya, selain onpay, saya sendiri dah pakai beberapa alternatif lain.

Di sini saya kongsikan 5 Alternatif kepada Onpay

#1 Order Sini – LINK

Sistem OrderSini pun tak kurang hebatnya. Anda boleh cuba sistem ini dengan harga serendah RM49/bulan

#2 EasyStore – LINK

Lebih kepada eCommerce store. Tapi ok je kalau anda nak jual produk fizikal atau digital. Harga serendah RM59/tahun

#3 Shopify – LINK

Sama macam easystore, tapi luar negara punya. Harga serendah US$19/bulan

Kelebihan dia, banyak developer buat apps yang power2 untuk sistem Shopify.

#4 – WooCommerce – Link

Sistem ni free je. Anda perlu ada Website WordPress dah boleh install sendiri. Cumanya, agak teknikal dan makan masa untuk faham. Tapi, bila dah biasa, memudahkan banyak benda.

#5 – BizzApp – Link

Ni lain league. Lebih kepada pengurusan tempahan. Sesuai untuk mereka yang buat bisnes produk fizikal.

Fungsi ejen bizzapps memang padu, paling best mesra mobile. Sesuai.untuk.bisnes yg ada dropship, ejen, stokis.

Semoga dengan perkongsian ini, anda boleh pastikan bisnes berjalan dengan lancar.

About The Author

Raja Kamil

...