Theme Baru Yang Lebih Pro

Salam hormat, Nampaknya, blog ini sekali lagi telah mengalami transformasi rupa bentuk. Diharap, dengan rupa yang lebih kemas ini, dapatlah kiranya ramai pembaca blog saya ini, lebih fokus. hehe…apa komen anda? Cadangan? Pertanyaan?

Klik untuk sambungan →

Tazkirah : Luangkan 20 saat

Kalau takde masa nak bukak quran, bukak lah web ni. http://www.quranflash.com/en/quranflash.html Mafhum hadith, 3 perkara yang kamu lihat dapat pahala : 1. ibu dan ayah kamu 2. kaabah 3. Al-Quran Luangkanlah 3 saat untuk baca Qulhuwallah di http://www.quranflash.com/en/quranflash.html Sayu je dengar azan ni kan : Azan Yang Menyentuh Qalbu

Klik untuk sambungan →

Video Tutorial – Bina Perniagaan Produk Digital Kurang 5 Minit

Salam hormat; Saya mulakan entri kali ini dengan persoalan :- Percayakah anda, sebenarnya barang-barang yang anda beli beberapa hari yang lepas, adalah hasil ‘copy dan paste’ daripada produk orang lain ? Tahukah anda, inovasi adalah ‘menciplak’ hasil kerja orang lain tetapi menjadikannya lebih baik Bagaimana ‘copy dan paste’ dan ‘menciplak’ dapat diaplikasikan secara online?

Klik untuk sambungan →