Mengapa menganggur sedangkan tanam anggur boleh buat duit?

Salam hormat; Kepada pembaca blog yang budiman. Saya nak tanya sikit. 1. Kat kawasan anda tinggal, ada tak orang-orang lepak? 2. Agak-agak diorang tu ada kerja ke, atau apa? Baik, sebenarnya begini, semalam saya berjalan-jalan di sekitar kawasan kejiranan saya tinggal. Apa yang menyakitkan mata ialah, nampak budak-budak melepak. Nak tegur, takut pula, sebab saya…

Klik untuk sambungan →

Anda adalah apa yang anda fikirkan !

Salam hormat; Percayakah anda, jika saya katakan kita adalah ciptaan Allah yang paling hebat? Kita dikurniakan akal fikirkan. Maka, seharusnya kita gunakannya ke jalan kebaikan. Dalam post ini, saya nak ajak anda berbincang mengenai kefahaman tentang sebuah kata-kata “Kita Adalah Apa Yang Kita Fikirkan”.

Klik untuk sambungan →

Jom tengok iklan Innity (untuk Anti Nuffnang sahaja)

UPDATE : Link login terbaru Innity : http://www.advenueplatform.com/auth/login Salam hormat; Mungkin anda semua dah pernah dengar tentang Innity. Bagi yang tak pernah, hari ni saya nak share something. Sedikit intro, bila sebut Innity, anda kena ingat, Nuffnang, sebab, dari segi 'industri' masing-masing adalah dalam kategori advertising company. Tapi, innity ni, kalau nak daftar, ada syarat-syarat minimun.…

Klik untuk sambungan →