10 Sebab Sebenar Buat Orang Membeli

Saya seorang yang taksub dengan copywriting, split testing, eksperimen teknik marketing terbaru. Ada masa, saya dapat hasil yang dikehendaki, tapi kebanyakan masa, saya gagal. Saya anggap itu adalah sebahagian proses pembelajaran. Ok, sebelum saya buat sesuatu marketing plan untuk satu-satu produk saya akan cuba memahami, kenapa orang nak beli produk tu. Ini kerana, orang beli…

Klik untuk sambungan →

Rahsia Bisnes Shopee

Terima kasih kerana sudi mendapatkan senarai 369 Produk Hot Shopee. Saya dah emailkan kepada anda, dalam 5 minit lagi, nanti cuba semak.Saya attachkan dalam email. Kalau takde dalam inbox cek dalam spam/trash. Kalau belum dapatkan lagi, boleh dapatkan FREE/PERCUMA di sini. (klik sini) Ok, senarai produk hot kat Shopee dah ada. Sekarang, macam mana nak…

Klik untuk sambungan →

5 Alternatif OnPay

Onpay, merupakan sistem menerima tempahan secara online yang power. Namun, sejak akhir-akhir ni, Onpay selalu down. Sebenarnya, selain onpay, saya sendiri dah pakai beberapa alternatif lain. Di sini saya kongsikan 5 Alternatif kepada Onpay #1 Order Sini – LINK Sistem OrderSini pun tak kurang hebatnya. Anda boleh cuba sistem ini dengan harga serendah RM49/bulan #2…

Klik untuk sambungan →

Page 2 of 121