Rahsia Bisnes Shopee

Terima kasih kerana sudi mendapatkan senarai 369 Produk Hot Shopee. Saya dah emailkan kepada anda, dalam 5 minit lagi, nanti cuba semak.Saya attachkan dalam email. Kalau takde dalam inbox cek dalam spam/trash. Kalau belum dapatkan lagi, boleh dapatkan FREE/PERCUMA di sini. (klik sini) Ok, senarai produk hot kat Shopee dah ada. Sekarang, macam mana nak…

Klik untuk sambungan →

5 Alternatif OnPay

Onpay, merupakan sistem menerima tempahan secara online yang power. Namun, sejak akhir-akhir ni, Onpay selalu down. Sebenarnya, selain onpay, saya sendiri dah pakai beberapa alternatif lain. Di sini saya kongsikan 5 Alternatif kepada Onpay #1 Order Sini – LINK Sistem OrderSini pun tak kurang hebatnya. Anda boleh cuba sistem ini dengan harga serendah RM49/bulan #2…

Klik untuk sambungan →

Tutorial Software Whatsapp Blaster

Sebenarnya dah banyak kali follower saya minta buat tutorial ni.Huhu, baru sekarang berkesempatan. Ok. Sebelum nak buat Whatsapp Blast, kita kena ada 2 benda ni dulu. Nombor whatsapp Software untuk blast Nombor whatsap ni, saya anggap anda dah ada lah. Cara macam mana anda dapatkan tu, saya tak nak persoalkan. Secara peribadi, saya berpendapat, Whatsapp…

Klik untuk sambungan →

Page 3 of 122