Formula Jana RM1 Juta Dengan Produk Fizikal

Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera. Sejara jujurnya, saya belum jumpa lagi formulanya, kerana saya baru sangat terlibat dalam produk fizikal tahun lepas. Oh ya. SELAMAT TAHUN BARU 2019 Untuk formula jana RM1 juta, saya takde lagi. Tapi, untuk formula jana RM100k ribu, insya Allah saya boleh kongsikan. Ya … bisnes yang saya baru jalankan tahun…

Klik untuk sambungan →

Customer diam lepas bagi tahu harga? Hantar 4 huruf ni je

Hantar 4 huruf ini je Salam hormat; Raja Kamil di sini. Selamat Hari Raya Aidil Adha. Taqabbalullahu minkum, minna waminkum taqabbal ya Karim. Anda beraya di mana? Tahun ni, saya kat Shah Alam je. Esok banyak barang yang nak kena pos, memang tak boleh pergi bercuti jauh-jauh lah. hihi. Pernah tak anda lalui situasi ini.…

Klik untuk sambungan →

Guna Kad Kredit, dapat point, dapat tunai, dapat rebet tunai

Assalamualaikum wbt. Dalam post ni, saya nak share, bagaimana, saya guna kad kredit, dapat point, dapat tunai, dan dapat rebet tunai. Secara kasarnya macam ni, sejak saya guna kad kredit, :- saya dah dapat lebih 1 juta point dapat cash RM390 lebih dapat rebet tunai RM50 setiap bulan   Disclaimer. Saya tak menggalakkan penggunaan kad…

Klik untuk sambungan →