Customer diam lepas bagi tahu harga? Hantar 4 huruf ni je

Hantar 4 huruf ini je

Salam hormat;
Raja Kamil di sini. Selamat Hari Raya Aidil Adha.
Taqabbalullahu minkum, minna waminkum taqabbal ya Karim.

Anda beraya di mana? Tahun ni, saya kat Shah Alam je.
Esok banyak barang yang nak kena pos, memang tak boleh pergi bercuti
jauh-jauh lah. hihi.

Pernah tak anda lalui situasi ini.
Anda buat iklan. Pelanggan minta anda whatsapp harga.
(kadang2 dah bagitau harga, tapi masih nak kita whatsapp harga lagi. huhu … )

Lepas whatsapp, dia diam …
Tak cakap apa pun.

Atau, kalau balas pun, dia cakap, nanti dululah, tunggu gaji !

Saya pernah, dan selalu berlaku.

Lalu, apa saya buat?
Simple je, saya hantar 4 huruf ni je….

J
A
D
I

Ya, saya followup balik semua yang whatsapp tadi, saya tanya
“Jadi?”

Saya ada buat rakaman video, bagaimana saya Whatsapp balik 2000 prospek saya.

Boleh tengok video tu kat bawah ni

Dalam video, saya guna software ni. Klik sini

 

ps : Daripada followup ni, saya dapat banyak sales. Alhamdulillah ^^. Tak followup, tak dapat

Benda yang boleh saya improve untuk followup ni, ialah TIMING. Masa saya followup tu, belum hari gaji lagi (kalau tak silaplah).

About The Author

Raja Kamil

...

2 Comments

Leave A Response

* Denotes Required Field