Anda benar-benar serius untuk

menjana duit daripada online?

Ini tawaran saya.

Jadilah ahli VIP bagi blog rajakamil.biz. Berilah peluang kepada diri anda sekali lagi. Sertai saya dalam mengharungi pahit manis bergelar usahawan internet.

Apakah kelebihan menjadi ahli VIP ?

  1. mendapat akses ke perpustakaan online saya, seumur hidup (lihat koleksi ebook saya di http://rajakamil.com/produk-saya/plr-ebooks/ )
  2. Diskaun sehingga 70% ke atas semua produk saya pada akan datang. Buku, seminar, ebook, servis, pengiklanan dan banyak lagi produk saya yang bakal menyusul.
  3. Setiap komen dan post yang anda hantar akan memperolehi point. Point ini anda dapat gunakan sebagai baucer untuk mendapatkan produk saya.ย  (dimansuhkan. Melambatkan blog)
  4. Menyertai ruang perbincangan rahsia. (akan datang)
  5. Bekerjasama dengan saya (Joint Venture) dalam penghasilan produk pada masa akan datang.
  6. mendapat keutamaan untuk memperoleh tawaran versi terhad
  7. serta 1001 kelebihan lain yang bakal anda perolehi.

Berapakah yang anda perlu bayar untuk mendapat semua keistimewaan di atas ?

Untuk 97 17 orang sahaja lagi !

RM198

setahun

Jika anda berminat, sila buat pembayaran ke salah satu akaun berikut :

1.ย Maybank
Raja Mohd Kamil
158118106459

2.ย CIMB
Raja Mohd Kamil
12130066096528

Langkah seterusnya, sila isi borang di bawah ๐Ÿ™‚

Saya akan membalas email anda kurang daripada 72 jam.

Terima kasih

3 Ebook Percuma di sini : Ikan Kecil Ikan Besar

53 Comments

  • juan

    Reply Reply March 23, 2010

    kalau ada sapa2 yg belum lagi join RKb VIP
    juan nasihatkan cepat2 la bertindak..
    ilmu yang bakal anda dapat tidak ternilai..
    berbaloi-baloi.. :mrgreen:

  • TanyaLelaki.com

    Reply Reply September 26, 2009

    saudara rk.. selain dari kesemua tawaran diatas.. dengan membekalkan duit 198.00 tu.. boleh ke berhubung dengan ym @ skype bantuan sebagai rakan seumur hidup? :mrgreen:

  • Man

    Reply Reply September 24, 2009

    aikk?? ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ
    bukan dlu RM97 ka?
    aku dah nak beli time tu tapi sibuk dgn exam dan prepare Hari Raya.
    Xleh ka kasi harga lama dengan aku?
    sama gak dlu..
    tinggal 17 org lagi…
    x kurang2 pun..

  • zackrxm

    Reply Reply September 17, 2009

    ๐Ÿ˜€ salam rk.. zack disini.. saya dah sent payment semalam.. saya harap rk amik perhatian.. hehe.. thankz my sifoo!!! ๐Ÿ˜ณ

  • nakduit

    Reply Reply June 19, 2009

    ..leh caya ke nie!
    Nak juga try..

  • wanmus

    Reply Reply April 17, 2009

    Buktinya, Rk akan jawab dan layan email atau persoalan dari ahli vip dulu. Ini terjadi kepada saya..hehe..cayalah

  • wanmus

    Reply Reply April 17, 2009

    memang best jadi ahli vip tau

  • ilhamputra

    Reply Reply April 17, 2009

    saya teringin gak jadi ahli vip.macam best je

  • yoji

    Reply Reply March 31, 2009

    mungkin org dah xsedar aku bleh jadi pengomen pertama… hahahah…

    jgn lepaskan peluang nie… RK byk lgi nak bt tu… rugi kalu xjdi ahli VIP nie

  • zuls

    Reply Reply March 25, 2009

    Alhamdulillah, nasib baik la saya sempat ambik pakej RM3 dulu. Sambutan memang hangat! Jimat RM7. Hehe.

    • fathaz

      Reply Reply March 25, 2009

      hehe.. Beruntung ko zuls.. dpt save hee.. xpe2 yang lebih tu kire aku invest la.. byk ilmu and idea dapat kat blog nie.. ๐Ÿ™‚

  • bahari

    Reply Reply March 25, 2009

    mana RK affiliate link.baca tadi kawan dah dapat RM

  • RIZA

    Reply Reply March 24, 2009

    call me 0139824577

    • Raja Kamil

      Reply Reply March 24, 2009

      Ada apa yang boleh saya bantu?

    • abdfatah

      Reply Reply March 25, 2009

      adush kena bayau lagi… semuanya nak kena bayau sekarang nih. memang rugi kalo terlepas peluang…

      • Raja Kamil

        Reply Reply March 25, 2009

        Sekarang ni, nak berak pun kena bayar apa…:)

        • titan

          Reply Reply March 25, 2009

          hoho..sat aku fikir dulu aa..

        • fathaz

          Reply Reply March 25, 2009

          Btul tu RK.. hee skg nie kentut je FREE lagik keh2..

  • daus

    Reply Reply March 22, 2009

    bro blh bg tunjuk ajar x

    • salman

      Reply Reply March 24, 2009

      bro,sy da msk duit rm10 tu,tggu bro reply je.minta tunjuk ajar yea!

      • Raja Kamil

        Reply Reply March 24, 2009

        cek email ๐Ÿ™‚ Tahniah kerana berjaya menjadi sebahagian daripada warga RKb

        • salman

          Reply Reply March 25, 2009

          a’kum..
          minta maaf,saya xdpt pon email dr rajakamil??

          • Yoji

            Reply Reply March 25, 2009

            email ape tu salman

            • salman

              Reply Reply March 26, 2009

              da depositkan duit rm10 tu,bdaasarkan ape yg ditulis kat atas patutnye saya dpt email reply dr rajakamil.tp still xdpt

              • Yoji

                Reply Reply March 26, 2009

                ooo cam tu ek… kena inform kat RK tu… ko komen kat komen dia … kat bhgian ats nie ade

              • khai

                Reply Reply March 26, 2009

                jangan risau. kalau dah bayar, mesti RK akan email semula nanti. RK bizi kot. cam yoji cakap, buat komen kat RK. tak pon email jer terus

                • salman

                  Reply Reply March 27, 2009

                  huhu..xpe2…sabar menunggu..excited nk blaja sbenanye..;P

                  • khai

                    Reply Reply March 28, 2009

                    jgan nanti terkejut bila dah dapat masuk library RK
                    banyaaaaaakkk betul bahan. jangan pening dah la yek.
                    takut nanti tak tau mana nak baca dulu

                    hehehe

                    • ilhamputra

                      April 11, 2009

                      wah.macam special je jadi ahli vip ni.ingat nak join gak

  • Osman

    Reply Reply March 14, 2009

    RK..Check emel..Payment sent..

    P/S Rugi terlepas tawaran RM 3.Ish sedihnya..

    • bedah

      Reply Reply March 18, 2009

      Saya pun dah join RM 10. Count me please…

  • mzqq

    Reply Reply March 14, 2009

    betui tu.. Banyak gile ebook tu.. Penuhkan ilmu di dada..

  • jop

    Reply Reply March 12, 2009

    saya ingin menjadi ahli VIP untuk mulakan perniagaan saya.
    saya berharap akan mendapat tunjuk ajar dan bimbingan sehingga berjaya.

  • hanani

    Reply Reply March 11, 2009

    Salam Raja Kamil. Bagaimana saya hendak mendaftarkan diri dan memulakan Biz Internet berharga RM 3 ni?

    Mohon tunjuk ajar jika boleh.

  • BMWang

    Reply Reply March 11, 2009

    Salam. Saya orang lama tapi baru (newbie) dalam perniagaan internet. Saya dah cuba meneroka dengan mencari apa yang patut saya lakukan bagi memulakan bisnes internet yang boleh mendatangkan hasil. Saya dah beli beberapa ebook dan panduan tapi masih teragak-agak di mana nak bermula. Mungkin saya perlukan guru yang boleh memberikan petua secara jelas.
    Mungkin dengan menjadi ahli VIP ni saya boleh mulakan bisnes saya.
    Harap mendapat tunjuk ajar dan bimbingan.

  • dino

    Reply Reply March 10, 2009

    Wah aku pun nak joint sekali..Email dah dihantar,hanya tunggu balasannya aje.

  • arifintallib

    Reply Reply March 10, 2009

    Semoga kita mendapat apa yang kita hendak dan mendapat keredhaanNya.

  • kalam

    Reply Reply March 10, 2009

    salam bro RK,

    terima kasih kerana membuka keahlian VIP. Saya dah tgk koleksi ebook bro. Mmg banyak sgt. Boleh la saya tambah lagi knowledge dan kembangkan ebiz saya akan datang. Harap kita boleh JV nanti…hehe

Leave A Response

* Denotes Required Field