Ciri-ciri bisnes yang berpotensi menjana RM10 juta

Bisnes yang berpotensi menjana keuntungan RM10 juta dalam tempoh 5 tahun, mestilah memenuhi syarat CENTS : – Control – Entry – Need – Time – Scale Control – bisnes ni, totally anda control. Kalau nak jual company ni pun, takde hal. Sebab, anda yang control. Nak tambah produk ke, nak naik/kurang harga ke. Nak tukar…

Klik untuk sambungan →

Isi Minyak Dapat 8% dan Tiket Air Asia Percuma?

Assalamualaikum wbt; Dalam post kali ini, saya ingin kongsikan, strategi saya menjimatkan 8% kos isi minyak ! Ha … mesti berminat kan. “Ops… dalam tajuk, RK kata, dapat 8% ? Macam mana tu?” Ada pepatah inggeris kata, “Money save is money earn”. Duit yang kita jimat tu, (seolah-olah), duit yang kita dapat. Mungkin ada yang…

Klik untuk sambungan →

Cara dapatkan nilai LTV (Lifetime Value) daripada Excel

Jika anda tercari-cari cara untuk kira LTV. Video ini, mungkin boleh membantu.       Nak backlink free? (kalau familiar dengan SEO, mesti tau backlink tu apa). Tinggalkan komen kat bawah. 😀        

Klik untuk sambungan →