Pakej Lumayan. Panduan Lengkap perniagaan internet dalam Bahasa Melayu

 

Dalam post yang lepas saya ada beritahu tentang Kasimo. Kali ini saya akan menceritakan secara ringkas, siapa beliau.

Beliau merupakan seorang internet marketer (IM) tempatan yang banyak menghasilkan produk-produk yang berkualiti. Antara produk beliau ialah Teknik 1000 sehari, Pakej Lumayan dan banyak lagi.

Kasimo ini merupakan pelajar di UTEM. Jadi, sesiapa yang tinggal atau belajar berdekatan UTEM, boleh berkenalan dengan beliau. Asal beliau, Lahad Datu, Sabah.

Itu sedikit berkenaan beliau. Apa yang saya nak kongsi dengan anda semua ialah maklumat mengenai produk terbaru beliau, iaitu Pakej Lumayan .

Dalam Pakej Lumayan ini, saudara Kasimo telah mengumpulkan semua produk yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan internet.

Sistem Rahsia merupakan salah satu produk yang ada dalam Pakej Lumayan ini. Anda hanya perlu ikuti sahaja sistem yang ditunjukkan dalam sistem rahsia ini, dan anda selangkah mendapat keuntungan daripada online.

Teknik Niche pula, adalah sebuah panduan mencari produk yang berpotensi untuk dipasarkan. Sesuai untuk anda yang ingin menjual produk digital. Daripada cara mengenal pasti produk hingga cara pembikinan produk.

Saya merupakan salah seorang Rakan JV beliau. Jika anda mendapatkan Pakej Lumayan di sini, anda juga akan menerima :

Kepada Ahli VIP : 
Ebook Rahsia USD50 Sehari
– 1000 point
potongan 90% pengiklanan di RKb

Kepada Bukan Ahli VIP
Ebook Rahsia USD50 Sehari
keahlian VIP percuma

Baik, jika anda berminat, buat pembelian di Pakej Lumayan kemudian, sila beritahu dalam ruangan komen di bawah, yang anda telah dapatkan Pakej Lumayan. Saya akan semak pembelian anda dengan Kasimo, adakah anda membeli menggunakan link rakan JV di Pakej Lumayan atau tidak.

Peluang ini tidak datang berulang kali. Jadi dapatkan Pakej Lumayan hari ini juga.

Perhatian :

1. Harga Pakej Lumayan ialah RM60 (asal RM700 lebih)
2. Harga Rahsia USD50 Sehari ialah RM70 (asal RM130)
3. Pakej VIP bernilai ribuan ringgit

——–

Update : 

Tawaran Ini Sah Sehingga 6 April Sahaja.

 

Selain bonus2 di atas, setiap pembelian Pakej Lumayan di sini, anda juga akan menerima 

Millionaire Profit System .

Baik, recap semula, apa yang anda akan dapat dengan membayar RM60 ???

1. Pakej Lumayan

2. Rahsia USD50 Sehari

3. Millionaire Profit System

4. Keahlian VIP/ 1000 point untuk ahli vip sedia ada

5. Bermacam-macam  bonus dari laman Pakej Lumayan

6. Diskaun Hosting Dari Rawanaz (rujuk laman Pakej Lumayan )

 

TAWARAN ini sah sehingga 6 April Sahaja.

 

——–ya saya mahu mendapatkan semua di atas pada harga RM60 :

Klik Sini -> Pakej Lumayan

137 Comments

  • ideal

    Reply Reply April 1, 2009

    nak wat camner ni blur ah! xtau nak tgk per dah ni aduhai… tolon toloonnn.

  • mohd fazrul

    Reply Reply March 31, 2009

    saya da beli pakej lumayan dgn link rk

    • ijamidayu

      Reply Reply March 31, 2009

      Tahniah.. Selamat beramal… 😀

    • rajakamil

      Reply Reply March 31, 2009

      Tahniah kerana berjaya memiliki Pakej Lumayan ini.

      Hadiah saya dah emailkan ke email yang anda gunakan untuk buat komen di sini.

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Hahahahaah.. RK berjaya.. Lawa lah.. Apa pun.. Kena grab nie..

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Hampir meloloskan diri di tempat pertama…

    Adakah kenderaan YOJI masuk wad?

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      tukar enjin jap… hahahahaha

      • wanmus

        Reply Reply March 31, 2009

        demo tukar enjin gapo ni boh? kawe nok tukar jgk enjin speed bot kawe ni

        • yoji

          Reply Reply March 31, 2009

          enjin F1 plok.. hehehehe

          • wanmus

            Reply Reply March 31, 2009

            Xpolah. kawe nok tukar enjin F1 lamo. Enjin F1 baru ni slow skit dari yang dulu..haha

            • ijamidayu

              Reply Reply March 31, 2009

              Jgn ngaku kalah bro…

              • ijamidayu

                Reply Reply March 31, 2009

                nAH!! dAH RAMAI COMENTOR.. bAGUIH LA…

                • yoji

                  Reply Reply March 31, 2009

                  tgk kat tpi… btu ku tahu ramai jgak yg jadi pengomen

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Mana nie.. Aiyak.. MAri la rakan2.. cantas aku.. 😀

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      nnti ade la tu org mncantas… sabar2

      • ijamidayu

        Reply Reply March 31, 2009

        Ada pun.. Aku nak cantas ko dolu.. 😀

        • yoji

          Reply Reply March 31, 2009

          cantas jgn ko xcantas… aku sedia menuggu

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Adakah aku siok sendiri nie.. RK maklum la kat bebudak nie.. 😀

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      bukan siok… nama pun pertandingan komen… jadi xde mslah ….

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Mana semua commentor nie.. Awat sengap jerk…

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      bertapa dlu kot… mencari ilham …

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Semoga semua terus akan reply dan sertai contest giloz nie dengan bersama aku dan YOJI.. 😀

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      hahaha… bleh blajar menaip ngan cpt ngan contest nie….

    • wanmus

      Reply Reply March 31, 2009

      Kawe akan sentiasa mengejar walau ditinggal jauh demo berduo

      • yoji

        Reply Reply March 31, 2009

        btul tu … usaha perlu diteruskan..

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Adakah aku perlu tunggu? Rugi wo.. MAu kena tinggal lagi dengan YOJi.. Tak mo aku.. 😀

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      mmg ko xmenuggu… mmg dah ccuk blakng aku nie.. hehehhe

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Apa yg aku harpakan adalah agar respond aku tidak akan dibenci oleh RK kerana aku mengigla komen tanpa rakan2 lain reply.. 😀

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      aku akan bt yg respond tidak akan dibenci RK… hehehe

  • ijamidayu

    Reply Reply March 31, 2009

    Maka aku akan tinggalkan semua dibelakang..

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      dan aku tiggalkan ijamidayu….hehehehe

      • wanmus

        Reply Reply March 31, 2009

        Kawe jugok tertinggal di belakang..huhu

  • ijamidayu

    Reply Reply March 30, 2009

    Hahaahahahah.. Kini aku kembali.. Maka aku akan start the enjin… 😀

    • yoji

      Reply Reply March 31, 2009

      aku pun sdah kembali…. hahahahah 😀

  • ikhwan

    Reply Reply March 29, 2009

    bro yoji dah smbar ke?????camne erk isi die????orait ker x orait?????nk smbar gak nih hihihi….ngah kompol duit skg nih…

  • Jaws

    Reply Reply March 22, 2009

    wow..
    macam menarik..nak g usya jap..

    • fathaz

      Reply Reply March 27, 2009

      usha cepat..jangan xusha.. hehe

      • Jaws

        Reply Reply March 27, 2009

        dah usya dah..
        tapi takde duit nak beli..
        hahaha..

        • ijamidayu

          Reply Reply March 27, 2009

          Duit dah abih bagi kat org ekr.. Nanti ada la 2 duitnya…

Leave A Response

* Denotes Required Field